august 2020
productbarefrontpage
2020-08-07

Trådløs Datalogger

Trådløs datalogning af temperatur, fugt, CO2 etc.

Overvågning og logning af både temperatur og fugt er blandt andet inden for fødevare sektoren fuldstændig afgørende og ofte et lovbestemt krav - egenkontrol (HACCP).
En automatisering af disse processer vil derfor dels sikre en høj kvalitet dels kunne spare arbejdstid.
De trådløse sensorer der kører på et batteri har en ekstrem flot batterilevetid på op til 10 år. Videre er den radiomæssige rækkevidde også virkelig imponerende, op til 3 km.
Signalerne fra de trådløse sensorer modtages af en Aranet Pro (eller Mini) basisstation som gemmer data.
De loggede data kan både gemmes lokalt og eventuelt i en cloud baseret løsning. Sidstnævnte løsning betyder at data kan tilgås fra en vilkårlig PC på internettet.
Basistationen findes i 2 versioner Aranet Mini for mindre systemer med lokal overvågning og Aranet Pro for større systemer med op til henholdsvis 12, 50 eller 100 sensorer. Aranet Pro vil typisk blive sat op til at sende en status e-mail en gang i døgnet, hvor man kan se min. middel og maks. temperatur i det forløbne døgn: Ligeledes kan der indlægges temperaturtærskler høj/lav som giver anledning til at der sendes en alarm e-mail.
Til industrielle anvendelser kan der også leveres sensorer til en række andre fysiske parametre.
ComSystem A/S tilbyder en lang række trådløse automatik og sikkerheds produkter. De sidste nye produkter fra Aranet giver muligheden for at overvåge og logge fysiske parametre som temperatur, fugt. Dette kan effektivisere ”egenkontrollen” inden for produktion, distribution og salg af fødevarer uanset om de er friske eller frosne. Automatisk overvågning af temperatur og fugt vil også medvirke til at reducere madspild.
Systemet henvender sig både til fødevare producenter, til restauranter, cafeer storkøkkener og kantiner. Også inden for detail forretninger som supermarkeder og specialforretninger er systemet interessant ikke mindst på grund af en gunstig pris.
aranet logo
For at se mere om trådløs datalogger fra ComSystem
facebook youtube 

+45 49 13 96 93

comsystemlogoforweb