februar 2022
productbarefrontpage
logo februar 2022

TRÅDLØSE SENSORER, BATTERIDRIFT, 10 ÅRS LEVETID

Overvågning og logning af temperatur, fugt, tryk og en lang række andre fysiske parameter, inklusive gasser er blandt andet inden for fødevare sektoren fuldstændig afgørende og ofte et lovbestemt krav - egenkontrol (HACCP).
En automatisering af disse processer vil derfor dels sikre en høj kvalitet dels kunne spare arbejdstid.
De trådløse sensorer der kører på et batteri har en ekstrem flot batterilevetid på op til 10 år.
Videre er den radiomæssige rækkevidde også virkelig imponerende på grund af LoRa teknologien, op til 3 km for de små sensorer.
Basistationen Aranet Pro findes i 3 versioner med op til 12, 50 eller 100 sensorer. Logning af data kan enten ske lokalt eller via en cloud løsning. Aranet Pro kan for eksempel blive sat op til at sende en status e-mail en gang i døgnet, hvor man kan se min. middel og maks. temperatur i det forløbne døgn: Ligeledes kan der indlægges temperaturtærskler høj/lav som giver anledning til at der sendes en alarm e-mail.

TRÅDLØS DATALOGNING AF TEMPERATUR, FUGT, CO2 ETC.

ComSystem A/S tilbyder en lang række trådløse automatik og sikkerheds produkter. Med Aranet produkterne er der mulighed for at overvåge og logge fysiske parametre som temperatur, fugt. Dette kan effektivisere ”egenkontrollen” inden for produktion, distribution og salg af fødevarer uanset om de er friske eller frosne.
ARAnet pro sensor
Automatisk overvågning af temperatur og fugt vil også medvirke til at reducere madspild. .
Systemet henvender sig både til fødevare producenter, til restauranter, cafeer storkøkkener og kantiner. Også inden for detail forretninger som supermarkeder og specialforretninger er systemet interessant ikke mindst på grund af en gunstig pris.
For at se mere om
trådløs datalogger fra ComSystem A/S
facebook youtube 

+45 49 13 96 93

comsystemlogoforweb
Email Marketing Powered by MailPoet