ComSystem leverer pålidelig trådløs kommunikation i alle afskygninger

HØJKVALITETS PRODUKTER TIL INDUSTRIEL IT

Inden for automations – og produktionsindustrien, på byggepladser, på skibe, i kraner, i vindmøller og andre mobile eller vanskeligt tilgængelige steder, kan det være hensigtsmæssigt at kunne både overvåge og fjernstyre diverse processer.

Vi har leveret professionelle IT produkter siden 1992, og vi har primær fokus på at levere kvalitetsprodukter inden for datatransmission. Igennem tiden har vi opbygget en lang og dyb erfaring med at levere komplekse produkter og komplette løsninger, der skaber værdi for vores mange glade kunder.

Radiokommunikation er således langt fra noget nyt, men finder stadig flere anvendelsesområder. Med en industriel udvikling, der går hen imod mere og mere automatisering, er pålidelig trådløs kommunikation en nødvendighed. Og ikke bare i industrielle sammenhænge.

Du er naturligvis altid velkommen til at få en god kvalificeret fagsnak på ingeniør niveau, hvis du er i tvivl om at vores produkter passer til dig behov, eller hvis du har behov for at få sparring, inden du beslutter dig for et specifikt produkt.

Trådløs styring af ladeproces og fortøjning for el-drevet færge.

Satel kontaktmodul
Fundamenter til offshore vindmøller
wifi access points
Satel
Comsystem kontaktoplysninger

Skal vi kontakte dig?

Send dit navn, telefon nr. og e-mail

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Eksempler på trådløse løsninger

greynet til forsiden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Greynet til forside