Fra 3G til 5G mobilteknologi fra Robustel

MODEMMER TIL INDUSTRIMILJØER

Robustel fra Kina leverer 3G, 4G og 5G modemmer og gateways i en særdeles robust kvalitet, hvilket betyder at de er egnede til udendørs brug, i industrimiljøer og andre udsatte områder.

Robustels modemmer har en robust software og med dobbelt simkort er der mulighed for at sikre en høj oppetid og sikkerhed.

GSM router fra Robustel, som findes i to versioner

Routere fra Robustel

Grundlæggende kan du købe en Robustel GSM router i to forskellige serier:

R3000 Quad med indbygget 4 ports ethernet switch, mulighed for WLAN og en lang række andre features, samt en forsyningsspænding på 9-60 VDC.

R3000 Lite som er en enklere og billigere version, med en forsyningsspænding 6-26VDC.GSM Router og Gateway

GSM Routere og Gateways til erhverv og industri

En GSM router, som kan bruges til at udvide Ethernet LAN til hele GSM mobiltelefonnettetDu kan nu let udvide dit Ethernet LAN med fjerntliggende måle- eller understationer via GSM mobiltelefonnettet ved brug af en GSM router og gateway.

Vi har en række forskellige GSM Routere og Gateways til industriel og maritim anvendelse, hvor der er behov for meget høj pålidelighed og performance.

Hver enkelt GSM router fra Robustel er særdeles robust og er specificeret til temperaturområdet -40 C til +85 C.

Produkterne findes i forskellige versioner med én eller flere snitflader, Ethernet 10/100Mbit/s, RS232, RS422 og  RS485.

Desuden kan der leveres gateways for Modbus (RTU/ASCII til TCP) og Modbus Master. Videre kan enhederne leveres med forskellige datakapaciteter (hastigheder) baseret på  forskellige GSM teknologier (GPRS, EDGE, 3G, 4G). Med mulighed for to SIM-kort fås en meget høj pålidelighed med redundans og en mere jævn radiodækning (især i yderområder). Dermed får du en løsning med top performance og en ekstremt høj pålidelighed.

Alarmsendere SMS, GPRS og lign.

Alarmsendere SMS, GPRS og lign. til erhverv og industri

GSM alarmenhed som kan sende SMS'er eller beskeder, når den bliver sat i gangGTM 868 er en selvstændig GSM enhed, som er ideel til alarmering, overvågning og styring af fjerntliggende installationer og processer. GTM 868 er baseret på en tovejs SMS kommunikation og er derfor sikker og billig i brug.

GTM868 kan ud over at sende SMS´er også foretage almindelige telefonopkald, sende e-mails og fax´er. Dette betyder at alarmfunktioner ikke risikerer at blive unødigt forsinket af at en SMS under tiden kan blive nedprioriteret tidsmæssigt af GSM-operatøren.

Opstår der en alarm eller en anden vigtig hændelse, sender GTM 868 status eller alarmbesked i klar tekst til den driftsansvarliges mobiltelefon. Hvis der ikke kvitteres for opkaldet inden for en bestemt tid, vil alarmen blive sendt videre til næste mobilnummer på listen.

Alarmlisten kan for hver inputfunktion indeholde op til otte mobiltelefon numre. Den driftsansvarlige kan sende SMS’er tilbage til Enheden for at kvittere for alarmer, aflæse analoge værdier så som temperaturer, tryk eller flow.

GTM 868 har:  

 • 8 digitale indgange
 • 6 digitale udgange
 • 8 analoge indgange(0-5V eller 4-20mA)
 • mulighed for pulstælling
 • mulighed for SMS chat-funktion med vilkårlig datastreng til vilkårlig mobiltelefon

Med et WIN-baseret opsætningsprogram, kan der frit vælges hvilke hændelser, grænseværdier eller andre kriterier, der skal udløse de forskellige SMS-beskeder. Adgangen til at styre eller omprogrammere enheden kan begrænses med en accessliste. Det vil sige en liste over de mobiltelefon numre som GTM 868 accepterer at kommunikere med. Herved forhindres uautoriseret adgang til systemet.

GTM 868 er særdeles kompakt og beregnet til DIN-skinne montage. Forsyningsspændingen er 8-15VDC og med et lavt strømforbrug. GTM 868 er ideel til brug indenfor forsyningsvirksomheder som vand, spildevand, el, gas, miljø og en lang række andre industrielle automationsopgaver.

Der kan leveres flere typer sensorer, som passer direkte til GTM868 – f.eks. en temperatursensor (0-100° C) således, at man på sin mobiltelefon direkte kan aflæse den målte temperatur.


Simpel GSM/SMS Alarmenhed til en meget attraktiv pris.
Enheden er primært egnet til overvågning og alarmering. En alarm SMS sendes til et eller to forskellige mobiltelefonnumre når en indgang går høj.
Modulet  kan også benyttes til simpel styring, hvor man med en SMS ønsker at tænde/slukke for en enhed som f.eks. lys, varme, blæser m.v.
Der er også en mere avanceret enhed, CS 251 med 5 alarmindgange og én digital udgang samt mulighed for både SMS´er og tale beskeder.

CS 021 har:

2 digitale input

1 digital output (åben kollektor)

9-15VDC forsyningsspænding

Mekanisk dimension 108x52x30 mm

Simpel alarm og styring, enkel konfiguration ved hjælp af SMS´er.
Som option kan der også leveres en lille enkel UPS som kan give op til 2 timers drifttid. Denne UPS-enhed kan sende en alarm hvis f.eks. 230V strømforsyningen forsvinder.

Datalogger med GPRS

Datalogger til erhverv og industri

Universal GPRS Datalogger for temperatur, fugt, vind, tryk, flow, niveau,strøm/spænding/effekt, pH, ilt m.v.
Flere modeller for 230VAC og for batteridrift (med lang driftstid).
Inklusive avanceret software for server og for integration til standard databaser.
Med den nye serie af GPRS Dataloggere kan man nu, uanset hvor i verden dataene opsamles (blot der er GSM-dækning) helt automatisk få hentet loggede data ind på sin egen server. Denne server vil typisk være placeret på virksomhedens interne LAN-netværk.
Dataloggerne fås i forskellige versioner og med indgange for en række forskellige typer af sensorer. Standard versionen har 6 analoge indgange, som hver især kan konfigureres som enten spændingsindgange 0-5VDC eller som strømindgange 4-20mA. Desuden har standard versionen 10 digitale optokoblede indgange eller 6 pulstælleindgange samt 4 digitale udgange. Endelig er der også mulighed for at tilkoble udstyr som har en RS485-port (f.eks. en flowmåler med MODBUS interface).
Kommunikationen (upload/download af data eller konfiguration) med dataloggeren sker enten trådløst via GPRS eller via SMS eller ved hjælp af et RS232-kabel. Upload af data kan initieres automatisk på bestemte tidspunkter, på grundlag af en konkret forespørgsel (GPRS eller SMS) eller på grundlag af en alarm. Der kan indlægges alarm tærskler (høj/lav) som ud over at kunne initiere upload af data også kan afsende alarm SMS´er eller alarm e-mails. Videre kan dataloggeren også lokalt foretage enkle reguleringsopgaver, eksempelvis hvis en analog tærskelværdi overskrides/underskrides kan én af de digitale udgange tænde for en eller anden funktion. Server softwaren kan håndtere op til 9999 datalogger enheder.
Server softwaren supporterer integration med databaser som f.eks MySQL, SQL og Oracle.
Batteridrevet GPRS Datalogger som kan anvendes sammen med den tilsvarende 230VAC version, som vist ovenfor.
Ved upload én gang i døgnet er der typisk batterikapacitet til 2 års drift. Enheden kan evt. som supplement forsynes med solceller.
Denne familie af GPRS Dataloggere er særdeles velegnede til applikationer som:
 • Monitorering og styring af forsyningsnet for vand, spildevand, fjernvarme, fjernkøling, el og naturgas
 • Pumpestationer
 • Dokumentation for temperatur i kølelagre og køletransport
 • Opsamling af vejrdata
 • Opsamling af miljødata
 • Laboratorier og forskningscentre
 • Tankovervågning
 • Overvågning af serverrum og datacentre
 • Logning og overvågning af drivhuse/væksthuse
 • Logning af data i fødevare- og farmaceutisk industri

Ring til os på +45 4913 9693

Skal vi kontakte dig?

Send dit navn, telefon nr. og e-mail

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev