Fjernstyring fra JAY électronique

INDUSTRIEL FJERNSTYRING PÅ TOPNIVEAU

Kan et kontrolmodul til radiofjernstyring være ”lækkert”? Det synes vi godt, man kan sige om JAY électroniques produktlinjer.

JAY er desuden uovertruffen, når det gælder fleksibilitet, vedligehold, sikkerhed, ergonomi og robusthed. Produkter fra JAY opfylder naturligvis alle gældende sikkerhedsforeskrifter.

ComSystem skræddersyer dine JAY kontrolmoduler til dine behov – både hvad angår programmering til den opgave der skal udføres og de labels der passer til.

Hent Jay Elektronik – hovedkatalog

Fjernstyring

SAFIR er en helt ny serie af professionelle og robuste enheder til radio fjernstyring for næsten alle tænkelige fjernstyringsapplikationer, hvad end det er kraner, køretøjer, arbejdsmaskiner, hydraulik, industri, landbrug, gartneri, byggeri etc.
SAFIR-serien er godkendt til det højest mulige sikkerhedsniveau, SIL 3 (EN 61508) og Performance Level e (EN 13849).
Der kan leveres en lang række modeller både med knapper, vippekontakter og med joysticks, alle med klart og tydeligt display og baseret på tovejs kommunikation. Der er således mulighed for at få tilbagemeldinger fra det fjernstyrede udstyr.
Udstyret kan leveres til to forskellige frekvensområder 433-434MHz og 868-870MHz.
Nu også i ATEX godkendte versioner, både for den bærbare enhed og for den stationære enhed. Læs om Moka ATEX og Alto ATEX.

Nødstop og sikkerhed

Industriel og robust fjernstyringssender med meget høj sikkerhed og nødstop i henhold til det nye maskindirektiv (2006-42).

Typegodkendt til sikkerhedsniveau SIL3 i henhold til EN61508-1-7 og kategori 4 i henhold til EN 13849-1.

Leveres i én mekanisk version med 4 funktionsknapper, en knap for Horn ON og et nødstop.

Rækkevidde op til 600m på frekvenserne 433-434MHz. Som option kan der leveres infrarød sender/modtager til fysisk placering af start-op position samt en trådløs sikkerhedshåndsender (Wireless Enabling Handle).

Svarer til UR-serien men med højere og mere avanceret sikkerhedsfunktion.


Case – Scandlines HH

En kendt kunde på en kendt lokation

På ruten Helsingør – Helsingborg har vi hjulpet ForSea (tidl. Scandlines) med regulering af trafik i opmarchområdet til færgens bildæk.

Vores opgave var at finde en enkelt, pålidelig og langtidsholdbar løsning, så kajpersonalet kunne regulere trafikken i opmarchområdet til personvogne og lastbiler på en enkel måde i hverdagen, og når der er pres på ruten.

På pladsen kontrollerer personalet de enkelte rækkers tilkørsel til færgens vogndæk via en fjernbetjening/radiokommunikation, og selve fjernbetjeningen er naturligvis modstandsdygtig over for vejrliget. 24/7/365.

     

Comsystem kontaktoplysninger

Skal vi kontakte dig?

Send dit navn, telefon nr. og e-mail

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
trådløs kommunikation

greynet til forsiden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Greynet til forside

Click here to add your own text