Comsystem nyhedsbrev

Trådløs sikkerhed

En alarmsender med væltekontakt kan være en ekstra sikkerhed hvis du arbejder alene, snubler eller kan risikere at blive ramt af væltede eller nedfaldne varer på lageret.
En lille alarmsender kan typisk anbringes i et bælte eller i en lomme.
Hvis senderen hælder mere end ca 60 grader fra lodret og det varer mere end for eksempel 5 sekunder så vil der blive sendt en alarm, et lydsignal, et optisk signal eller evt. en SMS.
Typiske radiorækkevidder er 50- 200 m.
Systemet kan leveres både med en overvåget og en ikke overvåget radioforbindelse. Hvis der anvendes en overvåget radioforbindelse vil den bærbare sender typisk også inkludere et nødstop som er godkendt i henhold til maskindirektivet.
Systemet er meget robust og kan også anvendes på frostlagre hvor erfaringen har vist at man kan risikere at stabler af varer kan vælte.
Der er mulighed for at optimere radiorækkevidden med forskellige typer af antenner samt eventuelt ved brug af flere modtagere.
Forøg sikkerheden for dine kolleger !

Klik Her

For at se mere om trådløs fjernstyring fra ComSystem

ALARMSENDER med Væltekontakt

ComSystem A/S tilbyder en lang række trådløse sikkerheds produkter. Det sidste nye skud på stammen er muligheden for at tilbyde en alarmsender med indbygget væltekontakt. Dette forøger sikkerheden for medarbejdere som enten arbejder alene, falder eller bliver ramt af nedfaldende varer (f.eks. frostvarer).
ComSystem tilbyder en række trådløse bærbare nødstop som opfylder selv de strengeste krav i maskindirektivet, op til SIL 3 og Pl e. Til denne kategori høre også den unikke trådløse tre-stillings trigger som giver mulighed for at indstille og servicere personfarlige maskiner uden at gå på kompromis med sikkerheden.
Endelig skal nævnes det lokationsstyrede maskinstop med bælte eller vest som beskytter medarbejdere mod at blive fanget af farlige maskiner, især inden for genbrugsindustrien.

salg@comsystem.dk

+45 49 13 96 93